Uppdatera appen till version 9.2 eller senare

Du måste uppdatera appen till version 9.2 eller senare på alla enheter som är anslutna till samma My Kaspersky-konto för korrekt datasynkronisering på enheterna och molnlagringen.

Posttyperna och postfälten som går att använda kan variera mellan olika versioner av Kaspersky Password Manager. Dokumentkategorisering är till exempel tillgängligt på stationära datorer med macOS och Windows, men finns inte på mobila enheter. När du uppdaterar till Kaspersky Password Manager 9.2 eller senare blir databasen mer flexibel. Den här förbättringen gör det möjligt att ansluta olika appversioner till ett My Kaspersky-konto så att det går att använda samma databas med olika appversioner på dina enheter.

Om enheter med olika versioner av Kaspersky Password Manager 9.2 eller senare är anslutna till samma My Kaspersky-konto är kanske en del poster eller postfält i valvet inte tillgängliga i följande fall: